Otelimizde gün, zengin içerikli açık büfe kahvaltı servisimiz  ile başlar. Kars mutfağına özgü yöresel lezzetler, konuklarımız için Işıl Park Otelin mutfağında özenle hazırlanır. Peyniri, balı, kaymağı ve birbirinden lezzetli ekmek ve çörek türleri ile Kars kahvaltısı, Doğu Anadolu’nun en lezzetli ve keyifli kahvaltıları arasındadır. 

Bölgemizin  süt ve süt ürünlerinin çeşitliliği, kahvaltı sofralarımıza yansımıştır. Kars’a  özgü gravyer, çeçil, göğermiş çeçil, kaşar, örgü, taze kaşar gibi tüm yöresel peynir çeşitlerinin tamamını otelimizdeki açık büfe kahvaltıda tadabilirsiniz. Kaymak ve tereyağı, Kars’ın bir başka önemli değeri Kars Balı ile birlikte kahvaltı servisimizin olmazsa olmazıdır.  

Kars Kete’si bölge mutfağının ve yemek kültürünün önemli bir parçasıdır ve Karslılar için yeri özeldir. Bildiğiniz tüm keteleri unutturacak kadar lezzetli bir ekmektir ve kahvaltıyı unutulmaz kılar. Kars Katmeri, Feselli, Nezik, gibi diğer bölgesel hamur işleri günün menüsüne göre kahvaltılarımıza eklenmektedir. 

Yöresel tatlar dışında, klasik Türk kahvaltısında olması gereken zeytin, yumurta, reçel ve marmelatlar, mevsim yeşillikleri, söğüş sebze ve meyve ile oldukça besleyici bir kahvaltı menüsü sunmaktayız. Çocuklar ve hafif şeyler yemeyi tercih eden misafirlerimiz için kahvaltılık gevrek çeşitleri alternatif olarak bulunmaktadır.  

Turla grup olarak konaklayacak misafirlerimiz için, tur paketi içeriğine bağlı olarak akşam yemeği servisi hazırlanabilmektedir.